Михаил Билалов остава водещ на Стани богат поне за още година.

...
Михаил Билалов остава водещ на Стани богат поне за още година.
Коментари Харесай

Край! Решиха съдбата на Билалов в Стани богат

Михаил Билалов остава водещ на " Стани богат "  поне за още година. Това стана ясно, след като месеци наред мястото му в шоуто бе на кантар. От bTV официално оповестиха, че артистът продължава да работи в предаването и през идния тв сезон, който стартира на 4 септември. 

И шестте разновидността за нов водещ, които малкия екран тества по време на специфичните благотворителни епизоди това лято, са се оказали неудачни. Затова договорът на досегашния титуляр Михаил Билалов е бил възобновен. За неговото място се бориха историкът проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, звездата с неопределена професионална квалификация Мария Силвестър, писателят Иво Иванов и водещият на „ Тази заран ” Златимир Йочев.
-->
Последният в никакъв случай не е бил обсъждан съществено като вид за ново лице на куиз шоуто, бил е зает само с рекламна цел. Професорът се оказа с прекомерно блестящо наличие и засенчи с остроумията си участниците в студиото, звездата на сваленото по неразбираеми аргументи предаване „ Бригада Нов дом ” Мария Силвестър обра всеобща рецензия от страна на феновете, откакто от малкия екран излъгаха, че е първата жена в Източна Европа, която води „ Стани богат ”. Първата в действителност е в Румъния. Иво Иванов доста искаше да остане в предаването и даже на финала на епизода си разгласи, че има чувство, че със феновете му ще се видят още веднъж. Но се приказва, че в малкия екран не одобрили метода, по който писателят с тип на хипар стои на екрана. Намерили го за несъответствуващ за сходен формат, макар че феновете всеобщо му изрекоха благосклонности. Така и не стана ясно какво не е достигнало на Георги Милков и Даниел Цочев. В последна сметка Билалов остава в предаването и през новият тв сезон за наслада на своите почитатели.

Актьорът сега е извънредно ангажиран със сериала на Българска национална телевизия „ Вина ”. Снимките на втория сезон потеглиха от 14 август, тъй че целият му екип, в това число и водещият на „ Стани богат ”, е зает в региона на Сандански. Как звездата ще откри време, с цел да бъде и в София и да снима шоуто, не е ясно. Не е изключено новите епизоди да са снимани още преди старта на работата по „ Вина ”. Знае се, че за един ден могат да се снимат излъчвания на „ Стани богат ” за цяла седмица, че дори и за по-дълъг интервал от време, тъй че този ангажимент може и да е бил отметнат още когато е станало ясно, че артистът остава в шоуто.

От есента предаването се връща към остарялата си скица на лъчение – всеки работен ден от 18 часа. Основният му съперник в Нова телевизия вече няма да е „ Голямото гонене ” с Ники Кънчев, тъй като то слиза от екран. За рейтинг с куиз шоуто ще се бори завръщащото се „ Сделка или не ” с новия си водещ Ненчо Балабанов, пише " Уикенд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР